Total de recursos: 27157

Safety aspects of genetically modified foods of plant origin: report of a joint FAO / WHO expert consultation on foods derived from biotechnology.

It presents information on the approaches to the nutritional and food safety evaluation of genetically modified foods, nutrition - related issues, gene transfer, and allergenicity. Document in pdf for...
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Recurso adicionado em: 29/08/2000
Idiomas disponíveis: Inglês, Espanhol, Francês
Tecnologia de Alimentos, 52503, Biotecnologia, Alimentos Geneticamente Modificados, Organismos Geneticamente Modificados, Plantas Geneticamente Modificadas, Engenharia Genética, Anais de congresso

Water and Sanitation Programme.

It defines ´water and sanitation´ and presents information on the activities of the Programme.
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Recurso adicionado em: 25/08/2000
Idiomas disponíveis: Inglês
Recursos Hídricos, Usos da Água, Promoção da Saúde, entoamento

Accidents, Transport and Health Programme.

It presents information on the activities of the Programme, walking, cycling, injury prevention, and related subjects.
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Recurso adicionado em: 24/08/2000
Idiomas disponíveis: Inglês
Saúde Ambiental, Meios de Transporte, Impactos da Poluição na Saúde

Recommended International Code of Hygienic Practice for the Collecting, Processing and Marketing of Natural Mineral Waters - CAC / RCP 33-1985.

It recommends appropriate general techniques for collecting natural mineral water, its treatment, bottling, packaging, storage, transport, distribution and sale for direct consumption.
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Recurso adicionado em: 23/08/2000
Idiomas disponíveis: Inglês
Águas Minerais/normas, Normas de Qualidade da Água, 16407

Recommended International Code of Hygienic Practice for Egg Products - CAC/RCP 15-1976 (amended 1978, 1985).

It provides guidance on the hygienic production and handling of whole egg, egg albumen, egg yolk and other products intended for human consumption, and practices relating to premises, equipment and pe...
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Recurso adicionado em: 23/08/2000
Idiomas disponíveis: Inglês
Ovos/normas, Manipulação de Alimentos/normas, Higiene dos Alimentos, Obras de Referência, Guia [tipo de publicação]

Code of Hygienic Practice for Spices and Dried Aromatic Plants - CAC/RCP 42-1995.

It presents the minimum requirements of hygiene for harvesting, post harvest technology (handling and microbial and insect disinfestation) processing establishment, processing technology, packaging an...
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Recurso adicionado em: 23/08/2000
Idiomas disponíveis: Inglês, Espanhol, Francês
Especiarias/normas, Manipulação de Alimentos/normas, Obras de Referência, Guia [tipo de publicação]

Food Safety Programme.

It presents information about the Programme and its activities, and allows access to electronic publications.
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Recurso adicionado em: 22/08/2000
Idiomas disponíveis: Inglês
Contaminação de Alimentos/prevenção & controle, Higiene dos Alimentos, Promoção da Saúde

The impact of food and nutrition on public health: the case for a food and nutrition policy and action plan for the european region of WHO, 2000 - 2005.

It stresses the need to develop food and nutrition policies which protect and promote health and reduce the burden of food-related diseases, provides a framework for Member States addressing the issue...
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Recurso adicionado em: 22/08/2000
Idiomas disponíveis: Inglês
Saúde Pública, Nutrição do Lactente, 32441, Planejamento em Saúde, Política de nutrição

The impact of food and nutrition on public health: the case for a food and nutrition policy and action plan for the european region of WHO, 2000 - 2005

It stresses the need to develop food and nutrition policies which protect and promote health and reduce the burden of food-related diseases, provides a framework for Member States addressing the issue...
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Recurso adicionado em: 22/08/2000
Idiomas disponíveis: Inglês
Saúde Pública, Nutrição do Lactente, 32441, Planejamento em Saúde, Política de nutrição

Coping with common diseases - malaria

It presents answers to frequently asked questions (FAQs) related to spread, infection, treatment, prevention and control of malaria
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Recurso adicionado em: 21/08/2000
Idiomas disponíveis: Inglês
Malária/prevenção & controle, Malária/terapia, Malária, Malária, Malária